Rólunk

Kedves látogatónk!


Kérem, szánjon néhány percet rövid bemutatkozásunkra.

Oldalunkon többnyire kertigépekhez biztosítunk alkatrészeket, tartozékokat, valamint megtalálhatóak kínálatunkban mezőgazdasági-kertészeti és erdészeti termékek, műhelyszerszámok, alap munkavédelmi eszközök és még sok egyéb.

A minőség nem helyettesíthető
Ahhoz, hogy egy eszközzel megfelelő módon tudjunk munkát végezni, elengedhetetlen, hogy az megfelelő minőséget képviseljen.
Állandó figyelmet fordítunk arra, hogy webáruházunkban megfizethető, versenyképes árak mellett, megbízható minőségű termékeket kínáljunk Önnek. Ez alapján választjuk ki, hogy egy adott alkatrészt / kiegészítőt, melyik gyártótól vagy beszállítótól szerezzük be.

Felhasználóbarát felület, emberközpontú kiszolgálás
A szolgáltatás (szerviz) szó, a latin "servire" szóból ered, melynek jelentése "szolgálat".
Számunkra fontos, hogy egy megrendelés után elégedettséget és pozitív benyomást keltsünk a vásárlóban.
A naprakész, friss tájékoztatást mindennél fontosabbnak tartjuk. A megrendelés beérkezésétől kezdve a kézbesítésig, folyamatos tájékoztatást adunk üzenetben annak állapotáról.

Rend és fejlődés
Egyetlen raktár és bolt sem működhet hosszútávon, ha nem szán forrásokat fejlesztésre és bővülésre. Kínáltunkat folyamatosan növeljük, raktárunk pedig rendezett és átlátható. Minden beérkező árut pontosan készletezünk, amennyiben szükséges, címkével látjuk el a beazonosítás érdekében.
A webáruházunkban kapható alkatrészek nagy részénél a helyettesített gyári cikkszámot is megadjuk, ezzel segítve a vásárlót a biztosabb beazonosításban.

Csomagolás és környezetvédelem
Egy modern és felelősségteljes vállalkozás feladata, hogy lehetőségéhez mérten csökkentse a környezet terhelését és óvja azt. Ennek érdekében törekszünk arra, hogy minél több újrahasznosított csomagolószert használjunk és minimalizáljuk a műanyagok felhasználását.
A dobozok üres térkitöltésére általában többször felhasznált anyagot alkalmazunk (pl. újrahasznosított nátronpapírt), nagyobb kartondobozok esetében pedig gyakran azokat használjuk újra, amelyek árubeszállításkor kerülnek hozzánk.


Bízok abban, hogy ezt a hozzáállást Ön is értékelni fogja, és a jövőben megtiszteli cégünket a bizalmával, mi pedig viszonozhatjuk egy tisztességes, megbízható kiszolgálással.

 

Orosz Martin
Ügyvezető
KERT és UDVAR Kft.

 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.