Kedvezményrendszer

Milyen kedvezmények érhetőek el a webáruházunkban?  

1. Akciók
2. Mennyiségi kedvezmények
3. Hűségpontok / "Hűségkártya"
4. Törzsvásárlói kedvezményrendszer
5. Viszonteladói kedvezményrendszer 
6. Alkalmi kuponkódok

1. Akciók
Akció alatt a hagyományos értelemben vett leárazást értjük. 

2. Mennyiségi kedvezmények
A mennyiségi kedvezménnyel vásárolható termékeink listája folyamatosan bővül, vásárlóink igényei szerint is, így rugalmasan, gyakorlatiasan alakítjuk a darabszámot és a hozzátartozó kedvezményt.

3. Hűségpontok / Hűségkártya
A hűségpontok gyűjtése, minden regisztrált vásárlónk számára elérhető kedvezmény. A kapható pontok száma, minden termék adatlapján, az ár mellett fel van tüntetve. A vásárlások után kapott pontokat a jóváírás után fel lehet használni a következő vásárláskor.
A részletekről egy korábbi hír cikkünkben olvashatsz.

4. Törzsvásárlói kedvezményrendszer
A törzsvásárlói kedvezmény gyakorlatilag minden termékünkre kiterjedő, állandó 5%-os kedvezményt biztosít. Törzsvásárlói csoportba besorolását kérheti az a partnerünk, aki:
Adószámmal rendelkezik (EV, Bt, Kft., önkormányzat, stb...), legalább kettő teljesült vásárlása van nálunk és legalább egy teljesült vásárlása van az elmúlt 1 évben (12 hónapra visszamenőleg).

5. Viszonteladói kedvezményrendszer
A viszonteladói kedvezmény gyakorlatilag minden termékünkre kiterjedő, állandó 10%-os kedvezményt biztosít. Viszonteladói csoportba besorolását kérheti az a partnerünk, aki:
Adószámmal rendelkezik (EV, Bt, Kft., önkormányzat, stb...), kereskedelmi tevékenységet folytat, legalább kettő teljesült vásárlása van nálunk és legalább egy teljesült vásárlása van az elmúlt 1 évben (12 hónapra visszamenőleg).

6. Alkalmi kuponkódok
Időnként kibocsátunk 1-1 kuponkódot, amit átalában a facebook oldalunkon posztolunk egy rövid időre. A szemfüles követőink így akár 10-15%-os árkedvezményekhez juthatnak!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.